Grafisch vormgeving

Na mijn opleiding Schilderen aan de Academie voor Kunst en Vormgeving in 's-Hertogenbosch ging ik me steeds meer interesseren voor grafisch vormgeving, kwam ik door werk in aanraking met website-beheer via cms en social media. Steeds vaker maakte ik bij gelegenheid flyers of posters voor mijn werkgevers. In 2015 deed zich de mogelijkheid voor om mij als zelfstandig grafisch vormgever te vestigen. Ik heb deze mogelijkheid met beide handen aangegrepen en ben er voor gegaan! In de afgelopen jaren heb ik voor diverse grote en een aantal kleinere opdrachtgevers gewerkt.
Ik ben een vormgever van de klare lijn. Ik zoek naar heldere vormen en kleuren. Alles uiteraard in overleg met de opdrachtgever. U kunt bij mij terecht voor logo's, complete huisstijlen, flyers, posters, brochures/folders, spandoeken. Je kunt het zo gek eigenlijk niet bedenken, ik ben altijd bereid met u mee te denken en samen tot het beste antwoord op uw vraag te komen.

Contact

info@evabonneur.nl
+31 630803342

Over

Het juiste adres voor een helder logo, een uitgebalanceerde huisstijl, een flyer/folder/brochure met een scherp idee. Ik denk altijd mee over beeld, toon en taal.
En voor de fijnproevers: sprookjesachtige schilderijen.